dijous, 22 de maig de 2014

Al Festival de Cinema Anarquista de Barcelona, 31 de maig

Comunicat del Festival de Cinema Anarquista de Barcelona:


"Atencíió!: Postposem l'FCAB:

"Ciutat podrida:
que ens portes la nit i la por
ara que ets adormida,
els carrers son plens de foc"
(La Banda Trapera del Rio)

Des de l'AIFCAB hem decidit posposar el Festival de Cinema Anarquista de Barcelona, que es pensava dur a terme des del passat dimecres 28, fins al proper dissabte 31 de Maig.

El passat dilluns, el Centre Social Autogestionat Can Vies, un dels referents de generació de lluites i cultura popular de la ciutat de Barcelona, va ser desallotjat. La violència d'aquest fets, justament amb la misèria del sistema als que ens veiem sotmeses, han obert la caixa dels trons al barri de Sants i més enllà, provocant una reacció de lluita i contestació més que digna.

Les pel·lícules que passem al Festival de Cinema Anarquista de Barcelona tracten sobre això, sobre la misèria causada per uns pocs, sobre com s'erosionen les relacions entre nosaltres quan perdem la comunitat, sobre l'intent d'algunes de sobreviure en aquest món podrit i sobre les revoltes que succeeixen arreu. Per això creiem que seria absurd quedar-nos assegudes a la butaca, com fan molts dels comentaristes que aquests dies parlen de nosaltres, visionant documentals mentre tot açò ocorre amb intensitat a la nostra ciutat.

Més enllà d’aquesta raó primordial, a les membres d’aquesta assemblea també ens manquen les hores de son, i no gaudim de les forces suficients com per implicar-nos-hi al cent per cent. És precisament a nosaltres, qui portem molt de temps treballant en l'organització d'aquesta quarta edició de l'FCAB, a qui més ens costa prendre aquesta decisió, però entenem que la realitat, en aquesta ocasió, es més important que la ficció.
Ens sap greu per aquelles persones han vingut de fora per gaudir del festival, però les circumstàncies ens han fet tirar per aquesta direcció. Aquesta és una cancel·lació temporal, aviat donarem noves dates de quan farem les projeccions previstes (tal volta, si de veritat li tirem convicció i coratge ho fem en algun gran cinema ocupat per algun comitè insurrecte en alguna comuna-barri autònom de la ciutat).

Per l'alliberament sense càrrecs de les persones detingudes.
Per la insurrecció mundial.

Assemblea Informal del Festival de Cinema Anarquista de Barcelona."
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Un goig formar part de la programació del Festival de Cinema Anarquista de Barcelona!

Dissabte 31 de maig, a la casa de la Solidaritat a Barcelona, Tomar el escenario es projectarà al Festival de Cinema Anarquista de Barcelona. Anirem a presentar-lo i parlar, com sempre, de la filosofia DIY i de la necessitat de tenir una mirada feminista en la música. Al festi hi ha un munt de pelis, curts i docus molt interessants, no us ho perdeu!!!! 

http://charivari.ws/festivalcineA/?page_id=1382


Blogger Template by Clairvo